شیشه

شیشه :

شیشه چند جداره از شیشه را می توان یکی از متنوع ترین محصولاتی دانست که کاربردهای مختلف آن را در اطراف خود می بینیم. گروه صنعتی پاردیک با همکاری شرکت های بزرگ تولید کننده شیشه انواع شیشه چند جداره و تک جداره پایه و اختصاصی ساختمانی و پنجره های uPVC دو جداره در اصفهان و سایر شهر ها را به شرح زیر به شما مشتریان عزیز ارئه می نماید:

 

انواع شیشه چند جداره:

1.شیشه دو جداره:

سیستم شیشه دو جداره شامل دو لایه شیشه می باشد که به طور موازی در فواصل مساوی از یکدیگر قرار گرفته و توسط اسپیسر (جدا کننده) در دور تادور آن، از هم جدا شده اند. در فضای بین شیشه ها هوا یا گازهای خاص بدون رطوبت (آرگون یا کریپتون) با فشاری تقریباً مساوی با هوای بیرون وجود دارد. در شیشه های دو جداره غالباً از اسپیسرهای آلومینیمی استفاده می شود. اسپیسر را با ماده رطوبت گیر پر می کنند که این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه می گردد و توسط مواد درزگیر مناسب، کاملاً آب بندی شده است. در صورت استفاده از شیشه دو جداره و پنجره های عایق می توان در ازای هر متر مربع شیشه دو جداره به میزان ۴۰ متر مکعب گاز در سال صرفه جویی کرد. با استفاده از شیشه دوجداره در نمای ساحتمان علاوه بر کاهش مصرف انرژی و سر و صدا، محیط زیست پاکیزه تری نیز خواهیم داشت .

2.شیشه سه جداره:

این نوع شیشه همانند شیشه های دوجداره می باشد که به جای دو لایه شیشه سه لایه شیشه در آن استفاده شده است. این شیشه ها به طور موازی در فواصل مساوی از یکدیگر قرار گرفته اند و توسط اسپیسر در دور تادور آن، از هم جدا شده اند. در فضای بین شیشه ها هوا یا گازهای خاص بدون رطوبت (آرگون یا کریپتون با فشاری تقریباً مساوی با هوای بیرون وجود دارد. در شیشه های سه جداره غالباً از اسپیسرهای آلومینیمی استفاده می شود که درون اسپیسر با ماده رطوبت گیر پر شده است. این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه می گردد و توسط مواد درزگیر مناسب، کاملاً آب بندی شده است .این نوع شیشه نیز در بهینه سازی ساختمان و اتلاف انرژی ساختمان بسیار موثر می باشد و با توجه به یک لایه شیشه اضافی نسبت به شیشه دو جداره از عایق بندی بهتری برخوردار است ولی در شرایط خاص لازم به استفاده از این شیشه می باشد. در واقع در مصارف ساختمانی این نوع شیشه به صورت دو جداره کارایی لازم را دارد و نیاز به استفاده به صورت سه جداره نمی باشد.

 

 

کاربرد شیشه سه جداره:

واضح است که شیشه های سه جداره نسبت به شیشه های دو جداره از قابلیت عایق بندی بالاتری برخوردا هستند، ولی ایت شیشه ها بیشتر برای ساختمان هایی که دارای شرایط ویژه صدایی و گرمایشی می باشند استفاده می شوند. در غیر این صورت شیشه های دو جداره کاملأ در عایق سازی ساختمان چه از لحاظ صدا و چه از لحاظ گرمایشی کاملا کارایی لازم را دارا می باشند. در هر دو نوع شیشه ارائه شده توسط گروه صنعتی پاردیک پس از بررسی شرایط ساختمان نیاز به گاز آرگون اعلام می گردد، با این حال به طور معمول تمام شیشه های ارائه شده دارای گاز آرگون می باشند.

 

انواع شیشه:

یکی از مشکلات همیشگی مشتریان انتخاب نوع شیشه بر اساس شرایط خاص ساختمانی مثل میزان نور ورودی زیاد به محل کار یا خانه و زاویه تابش نور خورشید، ایمنی شیشه ها و کنترل آنها می باشد، از این رو در ادامه مطلب به معرفی انواع شیشه هایی که به صورت دو جداره یا سه جداره می توان به کار برد پرداخته می شود تا بتوانید انتخابی صحیح نسبت به کنترل مشکلات ساختمانی مربوط به شیشه ها داشته باشید.

 

 

شیشه ساده:

این نوع شیشه ها تحت عنوان فلوت ساده یا معمولی می باشند که هیچ گونه تاثیری بر کاهش نور و یا حالت آیینه ای نداشته و کاملأ ساده و فاقد هر گونه مواد افزایش دهنده استحکام و خاصیت نشکن می باشند.

 

شیشه های رنگی:

این شیشه ها در مقایسه با شیشه های معمولی بخش بیشتری از نور را جذب و می کنند و قسمت کمتری را از خود عبور می دهند و در شیشه های چند جداره از یک جداره رنگی و یک جداره ساده تشکیل شده اند و می تواند بنا بر سلیقه و کاربرد مورد نظر مشتریان در رنگ های مختلف ارائه شود. این نوع شیشه ها نیز به صورت معمولی هیچ گونه خاصیت استحکامی نداشته و فقط براساس رنگ مورد استفاده می تواند بر میزان نور ورودی تأثیر گذار باشد. این نوع شیشه ها می تواند در طراحی پنجره های دوجداره با طرح های کلاسیک کاربرد فراوان داشته باشد و رنگ بندی های مختلف آن در یک پنجره و طرح به کار رود.

 

 

شیشه های سند بلاست:

سندبلاست يکي از تکنيکهاي زير شاخه تکنيک اصلي ايربلاست است که در تولید شیشه چند جداره بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . در اين روش ساينده هاي معدني يا پايه خاک بوسيله هواي فشرده شتاب گرفته و با سرعت بر روي سطح قطعه پرتاب مي گردند. نامگذاري اين تکنيک به دليل استفاده از ساينده هاي پايه خاک يا معدني است. سند بلاست (مات کردن) شیشه برای جلوگیری از دید یا ایجاد طرح، نقش و نوشته بر روی شیشه مورد استفاده قرار می گیرد.
در واقع شیشه های سندبلاست با لایه برداری از روی سطح شیشه به وسیلۀ اسپری شن نرم تولید می شوند. لایه برداری از روی شیشه موجب مات شدن شیشه می شود. شیشه های سند پلاست در طرح های مختلف تولید می شوند و برای ورودی ساختمان ها، جداره های شیشه ای جدا کننده و فضاهایی که نیاز به شیشه های طرح دار دارند مناسب می باشد.

 

 

شیشه های رفلکس:

این نوع شیشه دو جداره از یک جداره ساده و یک جداره شیشه رفلکس ساخته می شود که جداره شیشه رفلکس به طرف بیرون قرار می گیرد. این شیشه ها بخش بیشتری از طیف های مختلف نور را بازتاب می کند و در کنترل ورود و خروج نور و انرژی بسیار موثر می باشند. بوسیله شیشه رفلکس می توان از دید در روز برای ساختمان هایی که از اطراف دارای دید می باشند جلوگیری کرد. با این حال در انتخاب این شیشه ها باید دقت زیادی کرد زیرا شیشه رفلکس در شب از سمت داخل حالت آیینه ای دارد. یکی از پر کاربرد ترین انواع این نوع شیشه، رفلکس نقره ای می باشد که نور ورودی را به میزان مناسب کنترل می کند.